Geboren in 1969 in een aannemersfamilie, en gestudeerd aan de Hogere technische school voor civiele techniek en milieutechniek te Den Bosch. Na mijn studie gaan werken bij een grote speler in de Afvalbranche en me bezig gehouden met het spanningsveld tussen aannemer en overheid. In deze jaren ook hoger bedrijfsmanagement gestudeerd. Door mijn vakkennis van milieu en civiel en kennis van de cultuur van overheid en aannemer gevraagd voor een grote aannemer te komen werken. Deze aannemer was erg progressief en ik heb hier gedegen ervaring opgedaan met alternatieve contractvormen als DC en General Contracting.

Vanaf 2002 heb ik me als zelfstandig adviseur gevestigd en ben betrokken geweest bij invoering en implementatie van diverse wetgeving. Heb zowel saneringsprojecten als Kwaliteitsprojecten gedaan en organisaties geholpen meer commercieel en klantgericht te werken.

Ik ben getrouwd, heb een dochter en zoon, ben woonachtig in Barendrecht. Ik ben gek op films en muziek, houd van tennissen en golfen. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan klussen en het maken van stedentrips

Ik heb onder andere de volgende bedrijven  ondersteund (niet limitatief):

BAM, Delta Milieu, MNO vervat/ Boskalis, ATM, Heuff, Van der Brugge, Holdon Vastgoed, Muehlhan, Feniks Recycling, DCMR, Gemeente Beneden Leeuwen, BK-ingenieurs, Van de Horst, Baars, Reststoffenunie.

En aan de volgende projecten meegewerkt (niet limitatief):

Afvalberging Derde Merwedehaven, Sanering Diemerzeedijk, Hanzelijn Lelystad,  Greenportlane, A4 Steenbergen, Sanering Eemhaven, Sanering Overschie

HOME    Profiel    Contact